O NÁS

ORGANIZAČNÍ VÝBOR

Co o nás ještě nevíte?

Již moc dlouhou dobu mě motivovalo uspořádat pro fanoušky dopravy v Jižních Čechách něco zajímavého a atraktivního, což i mě osobně tady docela chybělo. Proto jsem uspořádal svojí premiérovou fotojízdu 10.6.2017. Jelikož byl o tuto fotojízdu velký zájem, tak jsem se domluvil        s některými dalšímí fanoušky dopravy a tentýž den jsme založili sdružení které jsme pojmenovali jako Spolek městské dopravy v Jihočeském kraji.  Z hlediska toho, že se nebudeme věnovat pouze městské dopravě, ale například i linkové, vlakové apod. tak do budoucna dojde k lehkému a sympatičtějšímu přejmenování. Na dalších akcích budeme spolupracovat s dalšími sdruženími jako je například Soukromá Skupina Přátel Dopravy, která pořádá dopravní akce, především fotojízdy po celé České Republice!
My pevně věříme, že na našich akcích se vám bude líbit a budete se na ně rádi vracet.

Nevšední zážitky vám přejí členi Spolku městské dopravy v Jihočeském Kraji:

Martin Pitra - zakladatel a předseda sdružení
                            Martin Ryba - zástupce předsedy sdružení
                           Jirka Vlášek - člen spolku
                     Pavel Papoušek - člen spolku
                       Pavlína Pitrová - člen spolku

Spolek městské dopravy v Jihočeském kraji
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky